Нашият екип е от високо квалифицирани специалисти с опит над 12 години в бранша.

Адвансинг Компютър Технолоджи ЕООД дава възможност на организациите да получават максимална полза от информационни технологии за повишаване на ефективността и постигането на нови по-високи цели.

При нас в ПСсервиз София са се ремонтирали телефони, компютри, лаптопи и таблети от самото основаване.

Ремонтирани са счупени стъкла на смартфони и таблети на стотици клиенти от цялата страна, както от големите градове, така и от малки села. Правят се телефони от всички известни марки – Samsung, iPhone, Lenovo, Alcatel, HTC, Sony, Huawei, Nokia, LG. Куриерите като Еконт, Спиди, Лео Експрес, DHL ни помагат за това.

Персонал и оборудване – Сервиза има персонал от 3 човека, които имат дългогодишен опит в ремонта на GSM апарати както компютри и таблети. Разполагаме с машини, професионални инструменти, уреди и технология OCA optical clear adhesive или LOCA liquid optical clear adhesive, помагащи ни да извършим ремонт на високо ниво. Стараем се непрекъснато да повишаваме качеството и ремонтираните модели , за да отговорим на изискванията Ви. Непрекъснато увеличаваме моделите които поддържаме за ремонт, за да отговорим на изискванията на пазара.

Най- новите смартфони се подлагат на детайлно проучване от нас, след което прилагаме адекватно решение за ремонта им. Използваме висококачествени материали за възстановяване на телефона или таблета. В сервиза се правят и други ремонти по телефони и таблети като разкодиране, поставяна на български меню, възстановяване на софтуер, ъпдейт, ремонт на зареждаща букса, смяна на батерия, слушалка, микрофон, звънец, рязане на сим карти и много други.

Какво искат и какво получават нашите клиенти? – Нашите клиенти искат бърза и най- вече качествена смяна на счупен дисплей, счупено стъкло или тъч скрийн на таблета или телефона им. Те разчитат на нас защото им даваме сигурност и гаранция при ремонтите. Цените ни са конкурентни на пазара. Нашите клиенти спестяват време и пари, получават професионално качество, коректно обслужване и гаранция.

Нашият екип

За повече информация моля обадете се на телефони: 02/4787334   0896606044